Foto’s voor de website

Foto’s voor de website

Aan het begin van dit schooljaar heeft onze website een nieuw jasje gekregen. We denken dat we met foto’s de Amsterdamse achtstegroepers en hun ouders op een leuke manier kunnen laten zien wat er allemaal gebeurt en mogelijk is op onze geweldige school. En als onze leerlingen, hun ouders en onze medewerkers naar informatie zoeken, dan moet dat net zo vlot gaan als vroeger.

Nieuws

Er gebeurt zo veel op het Vossius: sportdagen, muziekvoorstellingen, uitstapjes, prijsuitreikingen aan al onze toptalenten. Helaas weet lang niet iedereen wat er zich in en rond de school afspeelt. Daar wil de redactie graag wat aan veranderen.

Wil jij ons helpen aan foto’s?

Op de site staan al veel afbeeldingen. Een paar kregen we van jullie medeleerlingen: Floris ter Linden (klas 2) en Laura Ruhé (klas 6). We zijn heel blij dat zij ons aan het einde van het vorige schooljaar hebben geholpen aan een paar mooie foto’s. Maar we kunnen er altijd meer gebruiken! Jij loopt toch ook rond met je mobieltje of misschien zelfs met je camera? Je maakt tijdens of na schooltijd de leukste dingen mee. Wil jij de redactie helpen en je mooiste foto sturen? Liefst lekker actueel, een tekstje erbij over wat er gebeurde is altijd welkom, maar dat hoeft niet.

Heb je nieuws en een mooie foto? Stuur die dan naar website@vossius.nl.