Groep 8

Beste groep 8-leerlingen en ouders,

Welkom bij het Vossius Gymnasium! Wij begrijpen dat de overgang van de basisschool naar de middelbare school een spannende stap is. Daarom nodigen we jullie uit om kennis te maken met onze school, waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan en waar jullie je talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

 

Neem een kijkje in het Vossius!

Ben je nieuwsgierig naar het Vossius Gymnasium en wil je ontdekken wat onze school te bieden heeft? Bezoek dan onze Open Dag! Dit is dé gelegenheid om de unieke sfeer van onze school te ervaren en te zien waarom het Vossius een uitstekende keuze is voor jouw middelbare schooltijd.

Open avond: vrijdagavond 24 januari 2025; 18:30-21:00 uur

Open dag: zaterdag 25 januari 2025; 10:00-13:00 uur

Open lesmiddag: woensdag 15 januari 2025; 14:00-16:00

Welkom groep 8-ers

Dit schooljaar ga je kiezen naar welke middelbare school je graag zou willen. Als je een VWO-advies hebt kun je ook voor het Vossius kiezen! Maar eerst wil je natuurlijk kijken of het Vossius bij jou past. We hebben diverse manieren op kennis te maken.

Ga naar de open dag
Schoolplan

In een schoolplan verwoordt een school haar doelstellingen en activiteiten voor een periode van vier jaar.

 

Leergemeenschap

De basis van ons onderwijs zijn onze inspirerende en bevlogen docenten. Zij houden ervan leerlingen enthousiast te maken voor hun vak en daarmee hun begrip van de complexe wereld te vergroten. Leerlingen en medewerkers vormen samen een leergemeenschap waar iedereen in een veilige omgeving wil en kan leren. Waar we ervan overtuigd zijn dat door samen te werken het onderwijs beter wordt en waar fouten ons iets leren in plaats van ons ontmoedigen. Op het Vossius is niemand ooit uitgeleerd.

E-mail

Algemeen

vossius@vossius.nl

Absentie

absentie@vossius.nl