Nieuwsbrief juli 2017

.

juli 2017
Einde schooljaar editie

Personele zaken
Mevrouw Hedwig Nollen (Engels) heeft op haar andere school een uitbreiding van haar uren gekregen en daarom moeten we afscheid van haar nemen m.i.v. het nieuwe schooljaar. Zij wordt vervangen door Beatrijs Egberts. Bekende gezichten komen terug; voor het vak Klassieke Talen de heer Robert Jan Agricola, en voor muziek Rifka Worms.
We nemen ook afscheid van mevrouw Jesje Deschepper, de heer Eric Schneiders, mevrouw Joke Butter, docent geschiedenis, en de heer Jan Willem Gunning, docent wiskunde. De laatste twee gaan met pensioen.
M.i.v.  het nieuwe schooljaar wordt de sectie Nederlands met mevrouw Daantje van Reenen versterkt en op 1 september begint mevrouw Fariël Bonapart op de administratie.

Aanpassing aan het gebouw
Wij verwachten rond 1 juli de vergunning voor het aanpassen van het gebouw binnen te krijgen. Een week later denken we het definitieve besluit tot investering te kunnen nemen. Dan zal ook bekend zijn met welke aannemer we in zee gaan. Met de aannemer gaan we kort na de zomervakantie bespreken wanneer in het schooljaar 2017-2018 met de werkzaamheden concreet gestart kan worden. Het gaat dan om het bouwen van twee gymzalen onder de binnenplaats.

Eindexamen
De diploma uitreiking voor onze geslaagde leerlingen staat gepland op 13 en 14 juli. Tijdens de feestelijke middag zullen de leerlingen in het zonnetje worden gezet en toegesproken door hun mentor. Alle geslaagden: Proficiat, en een geweldige toekomst gewenst. De niet zo fortuinlijke leerlingen wensen we veel succes volgend jaar.

Biologie Olympiade Junior
Onze 3e klassen hebben meegedaan aan de Biologie Olympiade Junior. Nathan Roos heeft het geschopt tot de 4e plaats met de beste score op theorie. Wij zijn buitengewoon trots op de prestaties van onze 3e klassers.
https://www.biologieolympiade.nl/2017/finalisten-bekend-voor-biologie-ol...


Nieuwsbrief
U ontvangt de eerste maandelijkse nieuwsbrief voor het schooljaar 2017-2018 in de laatste week van augustus. Hier een vooruitblik op de agenda. In de week van 29 augustus gaat Magister weer open voor inzage en kunnen leerlingen zien in welke klas zij zijn ingedeeld.


Nieuwsbrief evaluatie
Wij versturen de nieuwsbrief in zijn huidige vorm alweer twee jaar. We zijn heel benieuwd naar uw ervaring. Uw mening kunt u mailen naar remesar@vossius.nl.
 
Copyright © 2017 Vossius Gymnasium, All rights reserved.